Kwaliteit & duurzaamheid

Kwaliteit & duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid is belangrijk voor Chocolatier Tosca. Het leveren van smaakvolle producten met bewezen kwaliteit zit in ons DNA. Jarenlange ervaring en ondernemerschap is de basis van Chocolatier Tosca.

Kwaliteit
Dagelijks toetsen wij onze producten aan de meest recente regels rondom voedselveiligheid. Binnen ons bedrijf staat kwaliteit en voedselveiligheid centraal. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, wat resulteert in tevreden klanten en een geborgde continuïteit, is ons kwaliteitssysteem opgezet en gecertificeerd volgens de FSSC 22000 norm. Klik hier om ons actuele FSSC22000-certificaat te downloaden. We willen niet anders dan de beste kwaliteit leveren en dat doe je door aan alle kwaliteitseisen te voldoen. In het belang van u, als onze klant.

Duurzaamheid
Naast kwaliteit vinden wij duurzaamheid ook zeer belangrijk. Daarom werken wij samen met Rainforest Alliance www.rainforest-alliance.org.

Wilt u bijvoorbeeld duurzame Rainforest Alliance gecertificeerde chocolade? Dat is bij ons geen enkel probleem om de producten naar uw wens te verwerken. Klik hier om ons Rainforest Alliance certificaat te downloaden.

MVO
Tosca besteedt veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij maken bewuste keuzes voor mens, milieu en de (lokale) gemeenschap. De toekomst houden we toch allemaal graag leefbaar én gezond!?