Over Tosca

Tosca is in 1970 opgericht. Het leveren van smaakvolle producten met bewezen kwaliteit zit in ons DNA. Jarenlange ervaring en ondernemerschap is de basis van Chocolatier Tosca.

Chocolatier Tosca is een professioneel bedrijf. We zetten nét even die stap extra voor onze klanten. Voor elke vraag is er een antwoord en voor elk probleem een oplossing. Kwaliteit, flexibiliteit en service op maat. Dat is waar Chocolatier Tosca voor staat. We noemen onszelf niet voor niets ‘Masters in Chocolate’.

Samen met ons team verrassen we elke dag weer onze klanten. Dat is wat ons blij maakt. Telkens weer ontdekken we met elkaar nieuwe producten die andere smaken overtreffen.

Wij werken met klanten die goede dienstverlening belangrijk vinden en weten hoe fijn het is als er snel geschakeld wordt.

Uw wensen staan bij ons centraal. Wij overtreffen uw verwachtingen. Fijnproevers zijn bij ons meer dan welkom!

Tosca beschikt over een multifunctioneel machinepark. Hierdoor kunnen er voor u producten op maat worden geleverd met de hoogste kwaliteit. Heerlijke chocolade maken met de lekkerste smaak is ons vak en dat zie je bij ons terug. Door onze flexibiliteit zijn wij in staat om snel en op maat producten te leveren.

Onze klanten voelen zich bij ons thuis en weten dat we er altijd voor hen zijn. Kom langs en beoordeel onze kwaliteit. Zeker weten dat je meer wilt weten over de producten van Tosca.

Snelle leveringen

Scherpe prijzen

Servicegericht

Kwalitatief

Ruim en exclusief

chocolade- en bonbons
assortiment

Exclusief

Met onze chocolade krijgt u echt producten van Hollandse topkwaliteit in huis. Geproduceerd met passie. Onze roombonbons overtreffen elke smaak. We hebben echt plezier in ons vak. Alles gemaakt en geleverd vanuit ons eigen ambachtelijk productiebedrijf.

Onze producten zijn er in vele varianten. Zowel seizoensgebonden als exclusief op maat. Of u het nu verpakt wilt hebben of als wichtgoed; het is allemaal mogelijk. We focussen steeds weer op een onderscheidend aanbod. Echt verrassend.

Geïnspireerd geworden? Bekijk ons assortiment:

Voor wie

Interesse in onze producten? Wij leveren met de grootste zorg en kwaliteit aan toonaangevende retailers. Supermarktketens, ambachtelijke bakkers, snoepwinkels, specialiteitszaken etc. hebben de weg gevonden naar Tosca. Wij leveren zowel vanuit Chocolatier Tosca als onder uw private label. Interesse? Welkom!

Op maat

Onze producten voorzien van een bedrijfsnaam, logo of een persoonlijke noot? Dat kan! Informeert u gerust naar de mogelijkheden.
Nieuwe concepten en nieuwe smaken zijn voortdurend in de maak. En, altijd weer overtreffend! Helemaal afgestemd op de wensen van onze klanten. Ideeën? Laat ons met u meedenken: