Werken bij Tosca

Chocolatier Tosca BV is een zelfstandig productiebedrijf en produceert op grote schaal ambachtelijke en innovatieve chocolade producten voor de retail, horeca en bakkerij sector. Dagelijks zetten wij ons in om een culinair geniet moment te realiseren voor onze eindconsument.

Wij werken vanuit ons bedrijfspand in Roosendaal, waar een team van ca. 35 medewerkers werkzaam is. Binnen ons bedrijf werken we met een modern machinepark, waar kwaliteit en arbeidsveiligheid voorop staan. We zijn dan ook gecertificeerd volgens FSSC 22000.

Productiemedewerker

Word je enthousiast van het werken met chocolade en heb je hier al ervaring, dan zijn wij op zoek naar jou.  Wij zijn op zoek naar iemand die gewend is om in een product omgeving te werken en weet van aanpakken. Daarnaast iemand die flexibel inzetbaar is, aangezien wij met seizoen producten werken.

Inpakmedewerker

Als inpakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verpakken en etiketteren van chocoladeproducten. Het is een gevarieerde functie waarbij je gedurende de dag bezig bent met afwisselende werkzaamheden. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die graag in teamverband werkt, nauwkeurig is en staat voor kwaliteit.

Bijbaan inpak & productie

Ben je op zoek naar een bijbaan en vind je het leuk om met chocolade te werken. Dan is deze vacature wellicht wel wat voor jou. Je kunt zelf aangegeven welke dagdelen je beschikbaar bent en in de vakanties is er de mogelijkheid om zoveel uren te maken als je zelf wil.

Open sollicitatie

Wil je werken bij Tosca, maar staat er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Dan kan je via deze weg een sollicitatie insturen door op de solliciteerbutton te klikken. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en curriculum vitae zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.