Werken bij Tosca

Chocolatier Tosca BV is een zelfstandig productiebedrijf en produceert op grote schaal ambachtelijke en innovatieve chocolade producten voor de retail, horeca en bakkerij sector. Dagelijks zetten wij ons in om een culinair geniet moment te realiseren voor onze eindconsument.

Wij werken vanuit ons bedrijfspand in Roosendaal, waar een team van ca. 35 medewerkers werkzaam is. Binnen ons bedrijf werken we met een modern machinepark, waar kwaliteit en arbeidsveiligheid voorop staan. We zijn dan ook gecertificeerd volgens FSSC 22000.

Operator/ Productiemedewerker

Word je enthousiast van het werken met chocolade en heb je hier al ervaring, dan zijn wij op zoek naar jou.  Wij zijn op zoek naar iemand die gewend is om in een product omgeving te werken en weet van aanpakken. Daarnaast iemand die flexibel inzetbaar is, aangezien wij met seizoen producten werken.

Bijbaan inpak & productie

Ben je op zoek naar een bijbaan en vind je het leuk om met chocolade te werken. Dan is deze vacature wellicht wel wat voor jou. Je kunt zelf aangegeven welke dagdelen je beschikbaar bent en in de vakanties is er de mogelijkheid om zoveel uren te maken als je zelf wil.

Meewerk- of afstudeerstage kwaliteit

Volg jij een MBO/ HBO / HAS opleiding richting Levensmiddelentechnologie of Food & Business? Ben jij op zoek naar een leuke (meewerk)stage of afstudeerstage? Wil jij ons helpen met het continu verbeteren en garanderen van lekkere een veilige chocoladeproducten?

Open sollicitatie

Wil je werken bij Tosca, maar staat er op dit moment geen vacature voor jou tussen? Dan kan je via deze weg een sollicitatie insturen door op de solliciteerbutton te klikken. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en curriculum vitae zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.